ISH 2023

ISH paroda yra vienas svarbiausių renginių ŠVOK (šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo) srityje, todėl ji mums buvo puiki proga pristatyti savo naujoviškus gaminius ir užmegzti ryšius su specialistais iš viso pasaulio.

ISH, kurioje dalyvavo daugiau kaip 2 500 dalyvių ir daugiau kaip 200 000 lankytojų, subūrė pramonės lyderius, ekspertus ir sprendimus priimančius asmenis aptarti ir pristatyti naujausias pastatų ir energetikos technologijų tendencijas. Šis renginys tapo unikalia platforma SALDA UAB pristatyti savo pažangiausias vėdinimo sistemas ir energiją taupančius sprendimus.

Parodoje pristatėme savo pavyzdinius gaminius, įskaitant itin efektyvius vėdinimo įrenginius ir vėdinimo sistemas su rekuperacija. Teigiami parodos dalyvių atsiliepimai patvirtino mūsų įsipareigojimą tiekti klientams aukštos kokybės ir tvarius gaminius.

ISH paroda ne tik pristatė mūsų gaminius, bet ir tapo puikia bendravimo platforma. Mūsų komanda turėjo galimybę įsitraukti į įžvalgias diskusijas su pramonės lyderiais, užmegzti naujas partnerystes ir išnagrinėti galimo bendradarbiavimo galimybes. Kaip įmonei, siekiančiai nuolat augti ir tobulėti, šis bendravimas buvo neįkainojamas.

Paroda ISH 2023 SALDA UAB komandai buvo nepaprasta patirtis ir esame dėkingi už galimybę joje dalyvauti. Grįždami namo, su savimi parsivežame išmoktas pamokas, užmegztus ryšius ir naują įkvėpimą tiekti aukščiausios kokybės ŠVOK produktus ir sprendimus.